Ophaal- & brengservice vanaf vliegveld en haven. (minimaal 4 dagen auto verhuur)

Veelgestelde vragen

Meest gestelde vragen over het huren van een auto in Kreta.

Wat heb ik nodig om een auto te huren?
– Geldige Rijbewijs B van de hoofdbestuurder
– Geldige legitimatiebewijs (Geldige ID-kaart of Paspoort)
– Minimumleeftijd 21 jaar
Is er sprake van eigen risico bij schade?
Nee er is geen sprake van eigen risico! Alle auto’s zijn allrisk verzekerd. Dit houdt in dat er bij eventuele schade aan de auto, geen extra kosten in rekening wordt gebracht. De banden, ramen, alle onderdelen en zelfs tot aan diefstal is de auto volledig verzekerd.
Wat bedoelen jullie met onbeperkte aantal kilometers?
Bij de meeste autoverhuurbedrijven zit er een limiet aan het aantal kilometers dat je mag rijden. Wanneer je over de afgesproken aantal kilometers rijdt dan betaal je een extra bedrag voor elke gereden kilometer die erbij komt. Bij ons is dit niet het geval. Je kunt zoveel kilometers rijden als je maar wil. Het blijft een vast bedrag ongeacht de aantal kilometers die je hebt gereden. Er zijn geen onverwachte of verborgen kosten. Onze tarieven zijn helder en transparant.
Kan ik mijn reservering annuleren?
Zijn je vakantieplannen plotseling gewijzigd? Geen zorgen. Bij ons kan je ten alle tijden gratis annuleren. Neem gerust contact met ons op.
Wat zijn de betaalmogelijkheden?

Betaal ter plaatse bij levering van de auto gemakkelijk zonder creditcard (contact) of met creditcard. Alles is mogelijk.

Kan ik opgehaald worden vanuit de luchthaven?
Het is zeker mogelijk om opgehaald en gebracht te worden naar de luchthaven. Let op: Dit is mogelijk vanaf 4 dagen verhuur.
Moet ik borg betalen?
Bijna bij alle autoverhuurbedrijven betaal je een borg. Vaak worden klanten belazerd doordat bedrijven de borg niet terugbetalen. Bij ons betaal je GEEN borg. Nogmaals benadrukken wij dat er geen verborgen of extra kosten zijn die wij in rekening zullen brengen. Wij zijn eerlijk en transparant over onze tarieven.
Ben ik verzekerd?
Je bent ten alle tijden allrisk verzekerd.
Is de auto op de website hetzelfde als de auto die ik huur?
Het antwoordt hierop is nee. De auto’s die je op de website ziet zijn representatieve voorbeeld van de autoklasse die wij verhuren. Het merk en type van de auto kan verschillen bij aankomst. Echter zal het altijd kwa aantal zitplekken, deuren, laadvermogen en laadvolume hetzelfde zijn.
Wat als ik vragen heb?
Wij zijn dagelijks te bereiken voor al je vragen!
Reviews auto huren Rhodos
Rachel

Snelle afhandeling en all-in verzekering bij de prijs inbegrepen. Ook gratis 2 bestuurders inbegrepen. Tevens veel goedkoper dan de grote, bekende aanbieders. Wij mochten onze auto kostenloos 3 uur later inleveren dan gepland en ook dit was geen probleem. Volgende keer zeker weer hier een auto huren!

`Pieter

Wij hebben een auto gehuurd via Autohurenkreta.nl en de ervaring was uitstekend! De levering van de auto verliep razendsnel. Er was geen gedoe over het afsluiten van extra verzekeringen en het personeel was uiterst vriendelijk. We ontvingen precies de auto die we besteld hadden. Ook het terugbrengen van de auto was zo gepiept. Ik zou het zeker aanbevelen!

Stefan Vaart

Uitstekende service en heel vriendelijk personeel. De auto was schoon en goed onderhouden. Goede prijs voor uitstekende service en kwaliteit. Ik raad iedereen aan om hier een auto te huren.

Claudia Kok

Na zorgeloos en probleemloos op Rhodos een auto te hebben gehuurd via dit bedrijf, hebben wij ook op Kreta een auto gehuurd via hun. Ook hier is dit uitstekend gegaan, zonder problemen. Ik raad iedereen aan om hier een auto te huren.

Lena

Snelle service en goed geregeld. Auto was volledig verzekerd, waardoor je ook geen zorgen aan je hoofd hebt tijdens vakantie. Al met al hebben wij zeker een topvakantie gehad met een huurauto via autohurenkreta.nl

Zoe

Goed geholpen voor voordelige prijs. De auto was All risk verzekerd zonder eigen risico. Heel blij met hun service. Aanrader!

Klantenbeoordeling 5/5
Gratis map van Kreta
Geen creditcard nodig!
Auto huren Rhodos