Ophaal- & brengservice vanaf vliegveld en haven. (minimaal 4 dagen auto verhuur)

Offerte aanvragen

Huur zorgeloos een auto met een all-inclusive huurprijs. Bij ons ben je veilig, vertrouwd en van A tot Z verzekerd.

Klantenbeoordeling 5/5

Gratis map van Kreta

Geen creditcard nodig

Volledig verzekerd

Geen extra kosten

Contact

Reviews auto huren Rhodos
Rachel

Snelle afhandeling en all-in verzekering bij de prijs inbegrepen. Ook gratis 2 bestuurders inbegrepen. Tevens veel goedkoper dan de grote, bekende aanbieders. Wij mochten onze auto kostenloos 3 uur later inleveren dan gepland en ook dit was geen probleem. Volgende keer zeker weer hier een auto huren!

`Pieter

Wij hebben een auto gehuurd via Autohurenkreta.nl en de ervaring was uitstekend! De levering van de auto verliep razendsnel. Er was geen gedoe over het afsluiten van extra verzekeringen en het personeel was uiterst vriendelijk. We ontvingen precies de auto die we besteld hadden. Ook het terugbrengen van de auto was zo gepiept. Ik zou het zeker aanbevelen!

Stefan Vaart

Uitstekende service en heel vriendelijk personeel. De auto was schoon en goed onderhouden. Goede prijs voor uitstekende service en kwaliteit. Ik raad iedereen aan om hier een auto te huren.

Claudia Kok

Na zorgeloos en probleemloos op Rhodos een auto te hebben gehuurd via dit bedrijf, hebben wij ook op Kreta een auto gehuurd via hun. Ook hier is dit uitstekend gegaan, zonder problemen. Ik raad iedereen aan om hier een auto te huren.

Lena

Snelle service en goed geregeld. Auto was volledig verzekerd, waardoor je ook geen zorgen aan je hoofd hebt tijdens vakantie. Al met al hebben wij zeker een topvakantie gehad met een huurauto via autohurenkreta.nl

Zoe

Goed geholpen voor voordelige prijs. De auto was All risk verzekerd zonder eigen risico. Heel blij met hun service. Aanrader!

Klantenbeoordeling 5/5
Gratis map van Kreta
Geen creditcard nodig!
Auto huren Rhodos